Vrijstaand vakantiehuis midden in de natuur met woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer en grote tuin

Voor maximaal 4 Personen


Over de accommodatie

  Dreamwoodz  

Dreamwoodz is een fijn vakantiehuis, recentelijk helemaal opgeknapt. Het is geschikt voor max. 4 volwassenen en een baby/peuter. In de woonkamer staan twee lederen 3-persoons zitbanken en een salontafel die groot genoeg is om spelletjes aan te spelen! Er is een TV met soundbar waarop je je via een Chromecast je eigen media kan afspelen. Audio kan ook via 2 Sonos boxen. Dreamwoodz beschikt over een eigen wifi netwerk dat aangesloten is op het (gratis) internet van het park. Rondom zijn grote ramen en er is een schuifpui naar het terras aan de voorkant. Voor de koudere avonden is er een houtkachel in de woonkamer en tevens centrale verwarming in alle kamers. 

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, liggen de handdoeken voor jullie klaar en staat er een verfrissing in de koelkast. Jullie vakantie kan meteen beginnen!!


  Keuken  

De keuken is van alle gemakken voorzien: keukenlinnen, vaatwasmachine, combimagnetron, 4-pits gaskooktoestel, DeLonghi bonen koffiemachine , waterkoker, koelkast met vriesvakje, een blender, tostimaker. Schoonmaakprodukten inclusief vaatwastabletten zijn aanwezig. Verder is er een gezellige eetbar met 4 barkrukken.


  Slaapkamers  

In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed (160x200 cm), boven het bed hangt een ventilator met lamp. Er is veel kastruimte, met hang- en leggedeelte. De kamer heeft openslaande deuren naar de tuin. Vanuit bed zie je soms de eekhoorntjes voorbijkomen! De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden: een op de begane grond en een stoere hoogslaper. Er zijn openslaande ramen in deze kamer.

In de ouder-slaapkamer kan een kinder-campingbedje bijgezet worden. Dit is aanwezig in Dreamwoodz. Ook is er een kinderstoel.


  Badkamer  

De badkamer is ruim genoeg voor een regendouche-cabine, wasbak, toilet en is met voldoende opbergmogelijkheden voor al jullie toiletspulletjes helemaal compleet. Toiletpapier, handdoeken, doucheschuim, shampoo, bodylotion, föhn en make-up spiegel en een verbanddoos.... het is er allemaal!


  Tuin  

De grote tuin is geheel omheind met een (laag) hekje, zodat kleine avonturiers niet zomaar zelf op onderzoek kunnen gaan. In de tuin zelf is ook genoeg te ontdekken en te verstoppen! Er zijn meerdere terrasjes zodat er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Er staat een Weber kolenbarbeque die jullie kunnen gebruiken (Let wel op de droogte-waarschuwingen, zie ook de huisregels). Van een oude tractorband hebben we een leuke zandbak gemaakt. Nieuw is de grote trampoline in de tuin, en een dartbord. Ook staat er een loungeset met kussens en parasol voor jullie klaar, en een eettafel met stoelen.

Adres: De Jutberg 78, 6957 DP Laag-Soeren, , Zwitserland

Grootte: 50.0 m², 1 Kamer, 2 Slaapkamers, 1 Badkamer

Bedden: 2 Enkele bedden, 1 Tweepersoonsbed, 1 Babybed

Prijzen: 120 EUR - 160 EUR / Nacht

Meer prijsinformatie:

De prijs is per bungalow per nacht, inclusief bedlinnen en handdoeken. Prijs is ongeacht het aantal gasten. Er is max. 1 hondje toegestaan.

Min. aantal nachten: 3
In juli en augustus min. aantal nachten: 6

Bijkomende kosten:

  • Schoonmaakkosten: € 50,00 per boeking
  • Extra schoonmaakkosten hond: € 35,00 per boeking

Parkgeld incl. toeristenbelasting: 

  • € 5,00 p.p.p.n. (€ 2,50 p.p.p.n buiten het seizoen)
  • kinderen t/m 2 jaar gratis

Faciliteiten

  • Handdoeken en beddengoed
  • TV
  • Keuken
  • Wifi
  • Zwembad
  • Open haard
  • Shampoo
  • Huisdieren toegestaan
  • Kinderstoel
  • Koffiezetapparaat
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • Toiletpapier, zeep
  • Verwarming
  • Internet
  • Haardroger
  • Gratis parkeergelegenheid op terrein
  • Terras
  • Hangers
  • Rookvrij
  • Geluidssysteem
  • Waterkoker
  • Eettafel

Belangrijke informatie

  Extra faciliteiten op het park  

Het zwembad op het park is gratis toegankelijk voor jullie. Jullie moeten wel zwembad-polsbandje dragen, deze liggen binnen op het plankje naast de voordeur. Bij verlies wordt € 5,- in rekening gebracht of men kan een nieuw bandje bij de receptie halen tegen betaling van de € 5,- borg. In het winterseizoen is het zwembad gesloten. Er zijn diverse leuke speeltuinen, een springkussen en trampoline, allemaal vrij te gebruiken. Op het park zijn wasmachines en wasdrogers aanwezig. Hier kan je als gast, tegen betaling, gebruik van maken. 


  Speciaal voor de kids  

Tijdens de reguliere schoolvakanties staat in het vakantiepark een super animatieteam voor je klaar. Kom knutselen, spelletjes doen, sporten en ga mee op avontuur in het bos. Doe mee aan een van de spannende spellen of laat je verrassen door de avondactiviteiten, zoals bijvoorbeeld de playbackshow, moonlightzwemmen, spelshow of pyjamafeest. Voor de 13-plussers is er tijdens het hoogseizoen regelmatig activiteiten die door een sport-topper wordt begeleid. In overleg met de 13+ jeugd worden gave activiteiten georganiseerd die passen bij deze doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een klimmen in het Klimbos, mountainbiken en sportwedstrijden. 


  Betaling van je vakantie  

Na boeking sturen wij een factuur. Wij hanteren een vaste aanbetaling per boeking van 100 euro. Het restant van de factuur ontvangen wij graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van jullie verblijf. Die uiterste betaaldatum zullen wij op de factuur vermelden. Als de boekingsdatum binnen 2 weken voor aankomst is, vragen wij je de gehele factuur direct en in één keer te betalen. Je boeking is definitief als wij de (aan-) betaling hebben ontvangen.


  Annuleren? Dat is jammer!  

Je kan kosteloos annuleren tot 14 dagen voor aanvang van je verblijf. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang berekenen wij je alleen de aanbetaling van 100 euro en storten het eventueel al betaalde restbedrag aan je terug.


  Speciale aanbiedingen  

Speciale aanbiedingen of kortingsacties worden direct verrekend op de factuur die jullie ontvangen.


 Wat zeggen anderen over een verblijf in Dreamwoodz?  

"Wat een fijn, knus plekje is dit! Het huisje is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Buitenshuis zijn meerdere zitplekken en je loopt zo de bossen in. Heerlijk om er even helemaal tussenuit te zijn." (april 2021)

"Wat een fijn chalet! Gezellig en heel compleet ingericht, schoon, fijne bedden en kindvriendelijk. Zelfs boeken, tijdschriften en binnen- en buitenspeelgoed zijn aanwezig. De locatie aan de rand van het bos is ook geweldig en door de tuin rondom kun je op elk moment van de dag in de zon zitten." (april 2021)

"Mooi huisje in een prachtige omgeving. Het chalet was erg schoon en opgeruimd. De bedden sliepen goed en waren ruim zat. De keuken is klein maar voorziet prima. Dit huisje is een echte aanrader!" (april 2021)

"The house went above what I expected. Lots of loving detail and work has been put in to the house. The fireplace living room is cozy, and the kitchen has everything you need. And the house is located so close to great walking and biking trails. We definitely recommend staying here. Thank you Marlene!"  (april 2021)

"Mooi huisje, aan alles gedacht. Veel ruimte rond het huisje" (april 2021)

"We’ve spent 4 nights in this tastefully decorated comfortable bungalow. It is located in a very nice vacation park, in a quiet corner of it, more on the edge. Forest is surrounding the park. One can hike and cycle directly from the bungalow. There is a lovely garden with many plants and trees around the bungalow. And you hear the lovely sounds of all the birds that live in the forest and area around. The bungalow is finished with very nice touches, it has everything you need for a comfortable stay, even two bikes available, a BBQ and several sitting areas, so you can choose those in the sun or shade during the day, based on your preference. We loved using the fireplace! As the owners knew we are coming with our dog, a dog bed, bowls and a ball were prepared for her. And a few treats, both for the dog and for us. That all gave us very welcoming and warm feelings. Communication was fantastic. We definitely recommend this bungalow. And it is very probable we come back." (april 2021)

"Best place for vacation. Everything was great, fully equiped, clean, beautiful, cosy and very nice interior. Highly recommended. Want to visit again and again. We also liked very much the wide range of cosmetica products. Really nice, lovely scents and definitly a good extra touch. Plus all the candels one can use. Really enjoyable." (april 2021)

"Een mooi en goed verzorgd vakantiehuisje op een hele mooie locatie. Zeer schoon en van alle gemakken voorzien. Erg kindvriendelijk met genoeg speelgoed etc. om zich er prima te vermaken. Zeker een aanrader." (mei 2021)

"Prachtige locatie, alles is in het huisje aanwezig. Meerdere zitjes in de tuin. Goede matrassen. Gezellig ingericht!" (mei 2021)

"Wat een top plek is dit! Wij hebben 3 nachtjes overnacht in het huisje, samen met onze puppy en het was een heerlijk weekend. Het huisje is voorzien van alles, super gezellig ingericht (we hebben iedere avond gebruik gemaakt van het de houtkachel binnen) en het is precies zoals op de foto's te zien is. Ook de tuin is heel gezellig en je kunt overal wel een leuk plekje vinden om te zitten. Het is omheind, wat heel handig was voor onze hond. Let wel op, als het een grotere actieve hond kan het er wel overheen springen (het is geen hele hoge omheining). Maar dat gaf voor ons verder niet. Het park zelf ligt mooi in de bossen, het is letterlijk 2 minuten lopen en je loopt zo een bospad in (handig voor de hond, hiken en hardlopen). Verder ging de communicatie vlot en hadden ze het huisje ook nog eens heel leuk versierd (op aanvraag voor een verjaardag). Absoluut een plek waar we naar toe terug zullen gaan." (mei 2021)

"Dreamwoodz is een heerlijk gezinshuis midden in het prachtige bos waar we met zn vieren (en onze hond) hebben genoten van 3 heerlijke dagen. Wandelen is direct vanaf het huisje zo het bos en de heuvels in. Het huis is heel knus en gezellig het ontbreekt aan niets. We hebben zelf gekookt maar ook bij het restaurant van de Jutberg." (juli 2021)

"Mooi huis in het bos met alle comfort. Prachtige locatie vlakbij wandelingen in de Veluwe." (juli 2021)

"Wunderschöne Lage am Waldrand, der Garten hat viele Sitzmöglichkeiten und ist umzäunt --> Ideal für Hunde, 2 Fahrräder stehen im Gartenschuppen bereit, sehr saubere Unterkunft und die Küche hat alles Nötige und mehr, kleine Details wie Seife/Shampoo, Toilettenpapier, Mülltüten oder Handtücher mehr als genug vorhanden, wir hatten eine kleine aber schöne Geste im Kühlschrank, unsere Erwartungen wurden vor allem übertroffen als wir das Hundebett und die Fress-/Trinknäpfe gesehen haben, auch für den Hund war eine "Überraschung" in Form eines Leckerlis da." (juli 2021)

"What a wonderful place! Beautiful decorated, feels like home the moment you step inside. Perfect location, literally in the Nationalpark Veluwezoom. Bird sounds, trees all around, sunny areas though - absolutely loved the loungeset! We wanted a relaxing long weekend and couldn't have asked for more! Thank you so much for having us! (juli 2021)

"Every corner of this place is decorated with love. You will find everything you might need and more. Sorroundings are a dream come true. For sure this is a place we will always want to visit again!" (augustus 2021)


Wijk


Vervoersmiddel

  Auto  

Je kan bij het huis 1 auto parkeren. Om toegang te krijgen tot het park krijg je bij aankomst een slagboomsleutel. De borg voor deze sleutel is € 10,-. Verder is er bij de ingang een grote algemene parkeerplaats. Van 1 november tot 1 april is de receptie beperkt geopend. 


  Fietsen 

Er is 1 damesfiets en 1 herenfiets aanwezig, deze zijn vrij te gebruiken. In de schuur staat een fietspomp en ligt een bandenplaksetje. Kinderfietsjes en -zitjes te huur bij de receptie.

 

  Openbaar vervoer  

In Dieren is een NS-station. De looptijd vanaf het station naar het park is ca. 30 minuten. Kijk voor meer informatie over het openbaar vervoer op https://9292.nl/

Kaart

Kalender

Aankomst
Vertrek
Personen